IKN en VNO NCW bezoeken EromesMarko op 8 februari

In 2017 hebben we, met de bereidwillige medewerking van onze leden, het record aantal van acht bijeenkomsten georganiseerd, die merendeels goed bezocht werden. Ook voor 2018 hebben we weer een mooi programma voor u in petto. We trappen, samen met VNO NCW Arnhem-Nijmegen af op donderdag 8 februari a.s. om 17.00 met een bezoek aan EromesMarko B.V. te Wijchen.

foto_HO

Eromes is bij veel leden bekend als het bedrijf van voormalig IKN-voorzitter Bert Jeene. Eromes is intussen samen met Marko onderdeel van de VDB Groep. VDB is een groep Nederlandse producenten van kantoor- project- en onderwijsmeubilair met meer dan driehonderd medewerkers, verspreid over productielocaties in Hoogeveen, Emmen, Wijchen en Breda. In Wijchen vindt het ontwerp van vooral meubels voor het onderwijs plaats en worden de metalen onderdelen gefabriceerd en bewerkt en de meubelen geassembleerd.

EromesMarko is een bijzonder bedrijf. Aan de ene kant probeert het zoveel mogelijk alle productie in eigen huis te doen, aan de andere kant zet het de deuren open voor samenwerking met het onderwijs en de keten om het onderwijs heen zoals onderwijsadviesbureaus, architecten, leveranciers van wanden, plafonds, vloeren, verlichting en dergelijke. Samen met andere partijen heeft EromesMarko ook een ‘Broeikas’ opgezet, met de ontwikkeling van nieuwe concepten in het onderwijs als doel.

EromesMarko is sinds enige tijd bezig met het uitbreiden en vernieuwen van zijn bedrijfspanden. Tijdens ons bezoek kunnen we uiteraard de nieuwe en vernieuwde delen van het bedrijf bekijken.

Gastspreekster op de bijeenkomst is Sigrid Helbig van The Economic Board. Zij zal een korte presentatie houden over de board en zijn doelstellingen. Tevens zal zij de aftrap geven voor het initiatief ‘Plannen en projecten ophalen rond de investeringsagenda Arnhem-Nijmegen’.

Het volledige programma:
. 16.30 – 17.00 uur: inloop
. 17.00 – 17.05 uur: welkom door de voorzitters
. 17.05 – 17.30 uur: presentatie EromesMarko B.V. door operations manager Frank van Geffen
. 17.30 – 18.30 uur: rondleiding door het bedrijf
. 18.30 – 18.45 uur: lezing van directeur Sigrid Helbig van The Economic Board
. 18.45 – 19.15 uur: presentatie over de ‘Broeikas’ van EromesMarko B.V. door key account manager André Veldhuizen
. 19.15 – 19.30 uur: vragenrondje en afsluiting inhoudelijke gedeelte
. 19.30 uur: borrel met hapjes.

EromesMarko B.V. is gevestigd aan de Nieuweweg 240 te Wijchen. Parkeren op het terrein en op straat.

Wilt u zich uiterlijk op 1 februari via onderstaand webformulier aanmelden? Indien u zich al heeft aan- of afgemeld, dan hoeft u dat niet nogmaals te doen.

De bijeenkomsten van de IKN zijn alleen bedoeld voor leden en anderen die persoonlijk uitgenodigd worden. U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Bent u geen lid maar valt u wel onder de doelgroep (zie onder profiel) en wilt u een keer een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.