Bijeenkomst op 30-11-2017 bij Doeko in Weurt

De volgende bijeenkomst van de Industriële Kring voor Nijmegen e.o. zal plaatsvinden op donderdag 30 november om 15.00 uur bij

Doeko Gereedschapmakerij en Fijnmechanische Industrie

IKN-lid Doeko te Weurt heeft als kernactiviteiten de productie van stempels, matrijzen en fijnmechanica. De klanten van Doeko zijn actief in diverse branches zoals de verpakkings-, semiconductor- en de automotive industrie en zijn verspreid over de hele wereld.

Doeko foto 2

Voor de mechanische bewerking van producten staat een team vak-volwassen mensen met een state-of-the-art machinepark klaar. De belangrijkste bewerkingen die Doeko uitvoert zijn frezen, slijpen, draaien, draadvonken, zinkvonken, kwaliteitscontrole en montage.

Bij een breder publiek is Doeko, samen met zusterbedrijf Ox-id bekend geworden door zijn betrokkenheid bij de engineering van alle onderdelen en voor de productie- en assemblagemethode van led-armaturen, naar het ontwerp van Raimond Puts (†).

Naast een presentatie van Doeko en een rondleiding door het bedrijf zijn er ook pitches van kunstenaar/ontwerper Rick Tegelaar, Toon Janssen van Laser Technology Janssen en Linze Rijswijk van oost NV over de ‘Groeiversneller’ een project waarmee Gelderse mkb-ondernemers met groeiplannen ondersteund en gestimuleerd worden.

Het volledige programma:
. 15.15 – 15.45 uur: inloop
. 15.45 – 15.50 uur: welkom door voorzitter Simon de Luij
. 15.50 – 17.30 uur: presentatie door Gertjan van Doesburg, gevolgd door een rondleiding
. 17.30 – 18.00 uur: presentatie Linze Rijswijk over de Groeiversneller
. 18.00 – 18.15 uur: korte presentatie ontwerper Rick Tegelaar
. 18.15 – 18.30 uur: korte presentatie Toon Janssen van Laser Technology Janssen
. 18.30 – 20.00 uur: borrel en buffet
. 20.00 uur: sluiting.

Wilt u zich uiterlijk op 23 november via het onderstaande webformulier aanmelden? Indien u zich al heeft aan- of afgemeld, dan hoeft u dat niet nogmaals te doen. In geval van verhindering kunt u dat per e-mail melden. U krijgt dan geen herinnering.

Doeko is gevestigd aan de Th. van Heereveldstraat 1 te Weurt. Parkeren op het terrein en op straat.

Het bestuur hoopt u te ontmoeten op deze veelzijdige bijeenkomst!

De bijeenkomsten van de IKN zijn alleen bedoeld voor leden en anderen die persoonlijk uitgenodigd worden. U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Bent u geen lid maar valt u wel onder de doelgroep (zie onder profiel) en wilt u een keer een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.