Bijeenkomst met als thema kwaliteitszorg bij AstraZeneca

Op dinsdag 26 november a.s. om 15.00 uur houden we onze laatste bijeenkomst van het jaar met als thema:

Kwaliteitszorg

Deze bijeenkomst is niet alleen bedoeld voor de vaste contactpersonen maar ook voor de professionals op het gebied van kwaliteitszorg.

Astra pand foto

Voor het produceren van geneesmiddelen zijn strenge kwaliteitseisen opgenomen in de wetgeving. AstraZeneca voldoet al vele jaren aan deze eisen die GMP (Good Manufacturing Practices) worden genoemd. De basis hiervan ligt in een strak georganiseerd kwaliteitssysteem, dat door goede procedures en grondig toezicht een product garandeert dat aan de strenge eisen voldoet. Dit wordt niet alleen door de Nederlandse overheid vastgesteld, maar ook door andere instanties vanuit de hele wereld.
AstraZeneca deelt graag zijn benadering van kwaliteit met de andere leden van de IKN. De bijeenkomst zal dan ook starten met een presentatie over kwaliteit en kwaliteitssystemen in de medische wereld door de Director Quality van AstraZeneca.
Onderdeel van het programma zijn ook een korte rondleiding en een korte uitleg over immuun therapie voor de behandeling van o.a. kanker, een ziekte waar tegenwoordig bijna iedereen mee te maken krijgt in zijn omgeving. Het formele gedeelte wordt afgesloten met een korte ledenvergadering.

Het volledige programma:
. 15.00 uur: inloop
. 15.30 uur: welkom door Erik van Buren, Associate Director Business Support en Gertjan Horsthuis, Senior Director Site Operations en General Manager
. 15.35 uur: presentatie door Pythia Segers, Director Quality, over kwaliteit en kwaliteitssystemen bij AstraZeneca
. 16.00 uur: presentatie over de werking van immuuntherapie door Wietze Visser, Manufacturing Science and Technologie Specialist (groep 1)
. 16.00 uur: rondleiding door het bedrijf onder leiding van Martine Meeuwissen, Director Manufacturing (groep 2)
. 17.00 uur: presentatie over de werking van immuuntherapie door Wietze Visser, Manufacturing Science and Technologie Specialist (groep 2)
. 17.00 uur: rondleiding door het bedrijf onder leiding van Martine Meeuwissen, Director Manufacturing (groep 1)
. 18.00 uur: korte ledenvergadering onder leiding van voorzitter Simon de Luij
. 18.30 uur: buffet
. 20.00 uur: einde programma.

De bijeenkomsten van de IKN zijn alleen bedoeld voor leden en anderen die persoonlijk uitgenodigd worden.
U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Bent u niet uitgenodigd maar valt u wel onder de doelgroep (zie onder profiel) en wilt u een keer een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.