Bijeenkomst ‘Hoe vergroot ik mijn innovatievermogen?’ op 20 maart

Op woensdag 20 maart organiseren we samen met LINK, magazine voor de industrie, Siemens PLM en Berenschot een LINK Café in Nijmegen, met als onderwerp ‘Innoveren en transformeren in tijden van digitalisering’.

Honig foto

Innoveren is moeilijk. Toch is het mogelijk om innovatie beter en met meer zekerheid tot stand te laten komen. Ad van Berlo, van het gelijknamige succesvolle strategisch en creatief design bureau VanBerlo, zal ons meenemen in zijn zoektocht (en oplossing) naar het krijgen van meer grip op innovatie.
Daarna zullen we van Joost van Abeelen horen hoe het bij Luxexcel lukt om met een nieuwe combinatie van markt (opthalmic lenses) en technologie (3D printen) successen te boeken.
Tot slot zal Maurice Geraets vertellen hoe NXP erin slaagde een transformatie te maken naar een organisatie die succesvol is in het kiezen van de juiste product-marktcombinaties waarvoor het dé technologie reeds op de plank heeft liggen, om met die voorsprong meteen de positie van marktleider te pakken.
Tijdens het LINK Café gaan we onder leiding van de dagvoorzitter op basis van bovenstaande presentaties met eindverantwoordelijken voor supply chain en operations met elkaar in discussie over wat hieruit te leren valt.

Het volledige programma luidt:

15:00 – 15:20 uur: inloop
15:20 – 15:25 uur: welkom door Joes Wigman, managing director operations bij Berenschot
15:25 – 15:45 uur: ‘Succesvol innoveren’ door Ad van Berlo en Bart Versteeg (oprichter respectievelijk strategist innovation) bij VanBerlo
15:45 – 16:05 uur: ‘Opschalen en doorzetten’ door Joost van Abeelen (COO) bij Luxexcel
16:05 – 16:40 uur: discussie in en tussen ronde tafels
16:40 – 17:00 uur: drankje
17:00 – 17:20 uur: ‘Grootschalige transformatie bij NXP’ door Maurice Geraets (Board member) bij NXP
17:20 – 17:45 uur: discussie in en tussen ronde tafels
17:45 – 17:50 uur: wrap en afsluiting
17:50 – 18:30 uur: borrel en buffet
20:00 uur: einde bijeenkomst.

De bijeenkomst zal plaatvinden in ‘De Bouillon’ (Honig-complex) te Nijmegen. U kunt parkeren op de grote parkeerplaats ten westen van het Honigcomplex.

Wilt u zich uiterlijk op 14 maart via het webformulier bij deze activiteit op de website aanmelden? Het aantal plaatsen is beperkt, vanwege de opzet van de bijeenkomst, dus vol is vol en deelname zonder tijdige aanmelding via de website is niet mogelijk.

De bijeenkomsten van de IKN zijn alleen bedoeld voor leden en anderen die persoonlijk uitgenodigd worden. U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Bent u geen lid maar valt u wel onder de doelgroep (zie onder profiel) en wilt u een keer een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.