Bijeenkomst ‘Hoe vergroot ik mijn innovatievermogen?’ op 20 maart

De eerstvolgende bijeenkomst organiseren we in samenwerking met Siemens Nederland, Berenschot, Van Berlo en Link Magazine, het blad dat de verbinding tussen technologie, markt en mens als thema heeft. De bijeenkomst heeft als onderwerp ‘Hoe vergroot ik mijn innovatievermogen?’ en zal plaatvinden op woensdag 20 maart in ‘De Bouillon’ (Honig).

Honig foto

Innovatievermogen wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Maar innovatie moet in de haarvaten van het hele bedrijf zitten, en niet alleen maar bij een daarvoor aangewezen afdeling. Maar het is niet makkelijk dat te organiseren. Innovatie wordt vaak gehinderd door rigide systemen en processen. Er moet een goede interactie zijn tussen de medewerkers en de afdelingen, met andere woorden: er moet een klimaat zijn waarin mensen zich betrokken voelen bij innovatie en zich veilig voelen om met ideeën te komen.

Spreker op deze bijeenkomst is onder meer Ad van Berlo, hoogleraar aan de TU Eindhoven en oprichter van het Eindhovense adviesbureau Van Berlo. Hij en zijn collega Bart Versteeg zullen ingaan op de succesfactoren en zullen onder meer aandacht besteden aan het door Van Berlo ontwikkelde instrument om het innovatievermogen van een bedrijf te meten.
De derde spreker wordt binnenkort bekendgemaakt. Hij staat zelf aan het hoofd van een maakbedrijf met een groot innovatievermogen.

Na de sprekers zullen er ronde tafelsessies gehouden worden, waarin de thema’s verder worden uitgediept.

Na afloop van het discussiegedeelte is er gelegenheid tot napraten tijdens een maaltijd.

Programma onder voorbehoud. Meer informatie volgt binnenkort. Aanmelden is reeds mogelijk.

De bijeenkomsten van de IKN zijn alleen bedoeld voor leden en anderen die persoonlijk uitgenodigd worden. U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Bent u geen lid maar valt u wel onder de doelgroep (zie onder profiel) en wilt u een keer een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Schrijf je in voor deze activiteit!

Vul het onderstaande formulier in en voeg eventueel extra deelnemers toe. * = Verplicht