Bijeenkomst bij EPR en Novio Tech Campus op 18 september

Op 18 september gaan we op bezoek bij IKN-lid EPR op de Novio Tech Campus. Na een presentatie en een rondleiding bij EPR lopen we naar ‘Gebouw M’ van de Novio Tech Campus, waar we samen met de ‘bewoners’ van de Novio Tech Campus luisteren naar een presentatie over ‘Innovatiehubs’ en twee pitches van innovatieve, op de NTC gevestigde bedrijven.

EPR Partner gebouw

EPR is dé partner voor High-Tech solutions. In samenwerking met zijn opdrachtgevers werkt EPR mee aan de ontwikkeling van innovatieve producten en zorgt het voor de productie en levering van high end industriële modules en systemen.

De Novio Tech Campus biedt state-of-the-art onderzoeksfaciliteiten en huisvesting voor ondernemers en onderzoekers in de Life Sciences, Health en High Tech sectoren. Circa zeventig bedrijven zijn gehuisvest op en rond de campus.

Een innovatiehub bestaat uit een groep studenten die individueel of in groepsverband verschillende kennis- en innovatievragen van het bedrijf onderzoeken en beantwoorden. In dit proces worden zij begeleid door een ‘hubmanager’. Het bedrijf stelt de innovatie-ambitie vast en de hubmanager is vervolgens verantwoordelijk voor het koppelen van de juiste studenten aan de stages en vraagstukken. Dit leidt tot een gemixte groep van studenten, van verschillende onderwijsinstellingen, niveaus en opleidingen. De hubmanager zorgt voor continuïteit in de opdrachten, regelt en begeleidt de studenten – naast de inhoudelijke begeleiding vanuit het bedrijf – in het proces. Marij Striekwold van de Innovatiehub Doetinchem zal een toelichting geven op dit in de achterhoek ontwikkelde concept.

Het programma:
. 15.30 uur: inloop bij EPR
. 16.00 uur: presentatie door business development manager Jeroen Simons, gevolgd door rondleiding
. 17.00 uur: naar de ‘Meet and Greet’ van de Novio Tech Campus, pauze met koffie/thee
. 17.30 uur: korte presentatie door directeur Rikus Wolbers van de NTC
. 17.40 uur: pitch van NTC-ondernemer Waander van Heerde van Enzyre
. 17.55 uur: pitch van (toekomstig) NTC-ondernemer Hans Scholz van IKN-lid NTS Optel B.V.
. 18.10 uur: presentatie over ‘Innovatiehubs’ door Marij Striekwold
. 18.30 uur: buffet
. 20.00 uur: einde programma.

EPR is gevestigd aan de Transistorweg 5 te Nijmegen (024-3525666). Parkeren op het terrein of de parkeerplaats van de NTC.

Het bestuur hoopt u te ontmoeten op deze boeiende en veelzijdige bijeenkomst!

De bijeenkomsten van de IKN zijn alleen bedoeld voor leden en anderen die persoonlijk uitgenodigd worden. U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Bent u geen lid maar valt u wel onder de doelgroep (zie onder profiel) en wilt u een keer een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.