Bezoek aan HAN Engineering & Automotive

Elk jaar organiseren we een bijeenkomst samen met VNO NCW Arnhem-Nijmegen. De afgelopen jaren waren we op bezoek bij Koffiebranderij Peeze, containerterminal BCTN en EromesMarko. Dit keer gaan we opnieuw naar Arnhem en wel voor een bezoek aan

HAN Academie Engineering & Automotive

en wel op donderdag 6 februari om 16.00 uur. In deze bijeenkomst staat de afstemming tussen onderwijs en bedrijfsleven centraal. IKN en VNO-NCW Arnhem-Nijmegen nodigen u uit voor deze interactieve bijeenkomst om u te laten inspireren door nieuwe vormen van technisch onderwijs. Na twee interessante presentaties zullen we een kijkje nemen bij HAN Engineering.
HAN foto 2
Een krappe arbeidsmarkt ervaren we allemaal. Het is dan heel handig om al vroeg in contact te komen met studenten en ze te interesseren voor een stage, afstuderen of een baan. Hiervoor zijn hybride leeromgevingen ideaal. Iwan van Bochove vertelt graag meer over zijn ervaringen hiermee.
Daarnaast vertellen we u graag meer over het nieuwe project ‘New Energy & Mobility innovatielab’ op Bedrijventerrein Kleefsewaard. Hierin worden krachten gebundeld tussen bedrijven, onderwijs en de overheid om de energietransitie en CO2-reductie te realiseren. Paul Sistermans vertelt wat hiervoor nodig is en wat de plannen zijn.
En natuurlijk is er ook een rondleiding, onder meer door de indrukwekkende nieuwe Energy Control Room en het FabLab.

Programma
16.00 uur: Inloop
16.30 uur: Welkom en toelichting door Erik Folgering (Hoofd Bedrijfsvoering) en Bernard de Graaf (voorzitter VNO NCW)
17.00 uur: Presentatie hybride leeromgevingen door Iwan van Bochove (Operational Manager Mobility Innovation Center)
17.20 uur: Presentatie Innovatielab IPKW door Paul Sistermans (Program Manager van het Sustainable Electrical Energy Centre of Expertise)
17.40 uur: Rondleiding door de Engineering laboratoria van de HAN Academie Engineering en Automotive
18.00 uur: Netwerkborrel
19.00 uur: Afsluiting.

Locatie

HAN, Ruitenberglaan 26, 6826 CC Arnhem, ruimte B1.24.
De bijeenkomsten van de IKN zijn alleen bedoeld voor leden en anderen die persoonlijk uitgenodigd worden.
U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Bent u niet uitgenodigd maar valt u wel onder de doelgroep (zie onder profiel) en wilt u een keer een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.