Bezoek aan BCTN op 15 mei 2017

De volgende bijeenkomst van de Industriële Kring voor Nijmegen e.o. zal plaatsvinden op maandag 15 mei om 15.30 uur bij

Containerterminal BCTN.

In 1987 heeft BCTN zijn eerste container terminal geopend in Nijmegen. Inmiddels is BCTN een grote inland terminalgroep met terminals in Alblasserdam, Den Bosch, Geel (B), Meerhout (B), Nijmegen, Roermond en Venray. BCTN biedt met deze terminals een uitstekend alternatief voor het vervoer van containers over de weg. BCTN heeft een dagelijkse verbinding met de zeehavens Rotterdam, Antwerpen en Zeebrugge.

 

BCTN foto 2
In 2014 is de Nijmeegse terminal ingrijpend aangepast. De kade werd verlengd van 150 naar 300 meter en er kwam een tweede kraan bij. De capaciteit van de terminal verdubbelde daarbij tot 160.000 TEU containers.

Op 15 mei gaan we samen met VNO NCW Arnhem-Nijmegen en VNO NCW Rivierenland een kijkje nemen op deze indrukwekkende locatie. Sprekers zijn onder meer Joop Mijland, CEO van BCTN Nederland en gedeputeerde Conny Bieze, die ingaat op het provinciale beleid en de inzet op logistieke dienstverlening.
De bijeenkomst begint om 17.30 uur en het programma duurt tot circa 19.15 uur. Daarna is er een borrel.

Wilt u zich uiterlijk op 8 mei via het webformulier aanmelden? Indien u zich al heeft aan- of afgemeld, dan hoeft u dat niet nogmaals te doen.
In geval van verhindering kunt u dat per e-mail melden. U krijgt dan geen herinnering.

De bijeenkomsten van de IKN zijn alleen bedoeld voor leden en anderen die persoonlijk uitgenodigd worden. U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.
Bent u geen lid maar valt u wel onder de doelgroep (zie onder ‘profiel’) en wilt u een keer een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.