Algemene bijeenkomst op 29-03-2016 bij NTS Systems Development

De volgende bijeenkomst van de Industriële Kring voor Nijmegen e.o. zal plaatsvinden op dinsdag 29 maart om 15.30 uur bij IKN-lid

NTS Systems Development Wijchen.

De NTS-Group is actief op het gebied van printing, halfgeleiders en medische en analytische apparatuur en telt circa 1100 medewerkers in vijf landen. NTS Systems Development Wijchen is als onderdeel van de NTS-Group gespecialiseerd in engineering, bouw, integratie en servicesupport van prototypes en kleine series van complexe mechatronische systemen. Door de fasen prototype en nul-series voor zijn rekening te nemen, heeft NTS Systems Development Wijchen een unieke positie in de keten van idee tot serieproductie. Onderdeel van de bijeenkomst zijn een presentatie over het bedrijf en een rondleiding door de indrukwekkende productieafdeling.

NTS clean room

Daarnaast is er een inleiding van Vincent Wiegel, onder meer Lector Lean aan de HAN, over de NewSkool Engineering, die engineers voor de maakindustrie wil gaan opleiden. De NewSkool Engineering is een initiatief van het RNCT, Nooteboom Trailers, diverse andere bedrijven uit de regio en enkele docenten. Met deze nieuwe opleiding zullen industriële bedrijven meer kans hebben om talent aan te trekken en te behouden en medewerkers te scholen op een manier die aansluit bij de behoeften van de industrie. In zijn inleiding zal Vincent Wiegel dit initiatief aan u voorleggen, om uw belangstelling hiervoor te peilen.

Tenslotte zal er een korte ledenvergadering worden gehouden. Leden kunnen vanaf een week van tevoren de stukken inzien op het ledengedeelte van onze website.

Het volledige programma:
. 15.00 – 15.30 uur: inloop
. 15.30 – 15.35 uur: welkom door de voorzitter
. 15.35 – 16.00 uur: presentatie NTS door Arno van Erp, Sales/Outsourcing Manager
. 16.00 – 17.00 uur: presentatie Vincent Wiegel over de NewSkool Engineering
. 17.00 – 17.30 uur: korte ledenvergadering
. 17.30 – 18.30 uur: rondleiding door het bedrijf
. 18.30 – 20.00 uur: borrel en buffet
. 20.00 uur: sluiting.

Wilt u zich uiterlijk op 22 maart via het webformulier aanmelden? Indien u zich al heeft aan- of afgemeld, dan hoeft u dat niet nogmaals te doen.
In geval van verhindering kunt u dat per e-mail melden. U krijgt dan geen herinnering.

Op 29 maart kunt u zich melden bij de receptie van NTS Systems Development, Bijsterhuizen 2012 te Wijchen. Parkeren kan op het terrein.

De bijeenkomsten van de IKN zijn alleen bedoeld voor leden en andere genodigden. U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Valt u onder de doelgroep (zie onder ‘profiel’) en wilt u een keer een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.