Algemene bijeenkomst op 17-11-2015 bij Peutz

De volgende bijeenkomst van de Industriële Kring voor Nijmegen e.o. zal plaatsvinden op dinsdag 17 november a.s. om 15.30 uur. Dan zijn we te gast bij Peutz en Fire Technology.

Peutz gebouw foto

De Peutz Group telt een aantal onafhankelijke bureaus van raadgevende ingenieurs op het gebied van akoestiek, lawaaibeheersing, brandveiligheid, bouwfysica, milieutechnologie en geveltechniek. Het bedrijf is sterk vertegenwoordigd in de utiliteitsbouw en industrie. De bedrijfsgebouwen herbergen diverse laboratoria, bij voorbeeld op het gebied van akoestiek, bouwfysica, windtechnologie en brandwerendheid.

De bijeenkomst vindt plaats in samenwerking met IKN-lid Fire Technology B.V., dat gespecialiseerd is in de verkoop en installatie van Marioff HI-FOG® watermistsystemen voor onder meer utiliteitsbouw, datacenters, ziekenhuizen, monumentale gebouwen, hoogbouw, hotels, musea en maritieme toepassingen.

Op 17 november starten we met presentaties van en over Peutz en Fire Technology. Vervolgens is er een rondleiding met uitleg langs de labs van Peutz. Onderdeel is vanzelfsprekend een live brandtest om de impact van een brand en het effect van een HI-FOG® watermistsysteem te kunnen bekijken.

Ook zal er een korte ledenvergadering worden gehouden. Leden kunnen de stukken hiervoor vanaf een week van te voren inzien op het ledengedeelte van onze website, onder ‘bestanden’.

Het volledige programma:
. 15.00 – 15.30 uur: inloop
. 15.30 – 15.45 uur: presentatie Peutz door David den Boer, adjunct-directeur Peutz
. 15.45 – 16.00 uur: presentatie Fire Technology door Jean Paul Lamers
. 16.00 – 16.30 uur: rondleiding in het brandlab met brandproef Peutz
. 16.30 – 17.00 uur: rondleiding in andere laboratoria (akoestisch, windtunnel)
. 17.00 – 17.30 uur: rondleiding in de ad hoc ruimte en watermist demonstratie
. 17.30 – 18.00 uur: korte ledenvergadering
. 18.00 – 18.15 uur: presentatie AIESEC, stagebemiddeling tussen bedrijven en studenten
. 18.15 – 19.45 uur: borrel en buffet.

Wilt u zich uiterlijk op 10 november via het webformulier bij deze activiteit op de website aanmelden? Indien u zich al heeft aan- of afgemeld, dan hoeft u dat niet nogmaals te doen.
In geval van verhindering kunt u dat per e-mail melden. U krijgt dan geen herinnering.

Op 17 november kunt u zich melden bij de receptie van Peutz, Lindenlaan 41 te Molenhoek. Parkeren kan op het terrein.

De bijeenkomsten van de IKN zijn alleen bedoeld voor leden en andere genodigden. U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Valt u onder de doelgroep (zie onder ‘profiel’) en wilt u een keer een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.