Algemene bijeenkomst op 17-09-2015 bij Barenbrug

De volgende algemene bijeenkomst van de Industriële Kring voor Nijmegen en omgeving zal plaatsvinden op donderdag 17 september a.s. om 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur). Dit keer zijn we op bezoek bij Barenbrug te Nijmegen (Noord).

Koninklijke Barenbrug; Passie voor Gras

Barenbrug Passion4grass

De Koninklijke Barenbrug Groep is wereldwijd toonaangevend in recreatiegrassen, voedergrassen en andere vlinderbloemige voedergewassen. Barenbrug heeft zich gespecialiseerd in plantenveredeling, graszaadproductie en de internationale marketing en verkoop van innovatieve rassen. Barenbrug staat sinds 1904 voor topkwaliteit die wordt gewaardeerd door klanten, groot en klein, van over de hele wereld. Met een jaaromzet van 210 miljoen euro en 28 vestigingen in 18 landen op 6 continenten is Barenbrug een van de grootste bedrijven in haar vakgebied.

Veel meer waarde hechten zij aan de passie voor gras die zij delen met de klanten, en die de opeenvolgende generaties van de familie Barenbrug tot op de dag van vandaag uitdragen.
Barenbrug is nog steeds een onafhankelijk familiebedrijf. Met een ervaring van 110 jaar heeft Barenbrug een internationale reputatie opgebouwd. In Nederland werd Barenbrug geselecteerd uit 250 familiebedrijven als één van de vijf finalisten voor de prestigieuze FamiliebedrijvenAward 2015. De finalisten werden geselecteerd op basis van criteria als organisatiestructuur, bedrijfscultuur en innovatie. De award werd op 24 juni uitgereikt door Koningin Maxima aan Koninklijke De Heus (veevoeders).
Op donderdag 17 september starten we met een presentatie die verzorgd wordt door Jos van der Wielen, directeur van Barenbrug Holland BV. Daarna is er ruimte voor vragen. Vervolgens zal de heer Eef Dijkstra een presentatie verzorgen met als onderwerp ‘Social media in maakbedrijven’.
Na de presentaties volgt er een rondleiding, waarna we kunnen napraten tijdens het buffet dat ons door Barenbrug wordt aangeboden.

Het volledige programma:
. 15.30 – 16.00 uur: inloop
. 16.00 – 16.30 uur: presentatie over Barenbrug door Jos van der Wielen
. 16.30 – 17.00 uur: presentatie ‘Social media in maakbedrijven’ door Eef Dijkstra
. 17.00 – 17.15 uur: presentatie over de gevaren van laaggeletterdheid bij medewerkers en de oplossingen, door Mireille Souverijn
. 17.15 – 18.15 uur: rondleiding
. 18.15 – 20.00 uur: borrel en buffet.

De bijeenkomsten van de IKN zijn alleen bedoeld voor leden en andere genodigden. U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Valt u onder de doelgroep (zie onder ‘profiel’) en wilt u een keer een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.