Uitreiking MVO-Award op 29 mei 2017; nomineer vóór 14 maart!

Rijk van Nijmegen Uitdaging, voorheen bekend onder de naam De Maatschappelijke MeerWaarde, organiseert ook dit jaar weer de uitreiking van de MVO-Award. Bedrijven uit onze regio, die aantoonbaar maatschappelijke verantwoord en zichtbaar betrokken zijn en daardoor bijdragen aan een positief leefklimaat in het Rijk van Nijmegen, kunnen genomineerd worden voor de award.

RvN Uitdaging logo


Nomineren kandidaten MVO-Award vóór 14 maart

Iedereen kan kandidaten nomineren voor deze uitreiking. Alle aanmeldingen worden nauwkeurig beoordeeld op de drie hoofdaspecten People, Planet, Profit. Kanshebbers voor de MVO-Award zijn gevestigd in Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Nijmegen of Wijchen.

Hoe kunt u kandidaten nomineren?
U kunt kandidaten voordragen per mail aan: info@rijkvannijmegenuitdaging.nl. De organisatie ontvangt daarbij graag de volgende informatie:
– naam genomineerd bedrijf
– naam contactpersoon (+ bij voorkeur telefoonnummer en e-mailadres van de contactpersoon)
– uw motivatie om deze kandidaat voor te dragen.

Wilt u een start up in het zonnetje zetten?
Kent u een bedrijf dat recent gestart is en MVO hoog in het vaandel draagt en in de praktijk brengt? Ook dat horen we graag van u. Mooie, nieuwe en stimulerende initiatieven zetten wij graag extra in de spotlights tijdens de uitreiking op 29 mei.

Zoals al vele voorgaande jaren is de Rabobank Rijk van Nijmegen hoofdsponsor van dit evenement.

Voor nadere informatie kunt u terecht bij Gaby Erens (06-41577150).