‘Road2Germany’ op 24 oktober in het provinciehuis

Wilt u uw kansen op de Duitse markt verkennen? Wilt u weten hoe social media werken in Duitsland? Hoe het zit met fiscale en juridische aspecten? Of hoe u de juiste zakenpartners kunt zoeken en vinden? Wie als Nederlandse ondernemer in Duitsland succes wil boeken, moet tijd en energie steken in een goede voorbereiding.

Road2germany logo

Duitsland is één van de belangrijkste handelspartners van Nederland. De Duitse economie is de grootste van Europa, de mensen zijn professioneel en staan over het algemeen positief tegenover samenwerking met Nederlanders. Maar wat niet iedereen weet, is dat ondernemend Duitsland er vele (andere) gewoontes en tradities op nahoudt.

Om u een vliegende start te bieden of nog wat laatste tips te geven over het zakendoen met onze oosterburen, organiseren de Kamer van Koophandel, Provincie Gelderland en The Economic Board met haar partners speciaal voor u de bijeenkomst Road2Germany op dinsdag 24 oktober a.s. Tijdens deze bijeenkomst staan ervaringsverhalen van ondernemers centraal en kunt u informatie ophalen tijdens de interactieve workshops. Ook is er volop gelegenheid om te netwerken.

Nieuwsgierig geworden? Meld u aan en vergroot uw netwerk en kansen op de Duitse markt. Klik hier voor de speciale website voor dit event.

Tijdstip en locatie
Dinsdag 24 oktober 2017
14.00 tot 18.30 uur
Het nieuw gerenoveerde Provinciehuis Arnhem.

Dit event kan u kosteloos worden aangeboden dankzij ondersteuning door de Provincie Gelderland.