RCT Gelderland organiseert ‘Machine Learning Event’

Voor ontwikkelaars van automatische test- en meetsystemen wordt, naast verzamelen en verwerken van meet-informatie, adaptief (zelflerend) kunnen interpreteren van deze informatie ook steeds belangrijker. Hoe kan de regio ons helpen om ‘machine learning’ op te nemen in onze systemen?
Flanders

Dit vroeg Eric Sülter van TEVEL/Enduteq uit Westervoort zich af. Een rondgang van RCT Gelderland langs bedrijven leverde op dat er meer belangstelling is voor Machine Learning. Daarom organiseren RCT Gelderland en de Radboud Universiteit een event om antwoord te vinden op de vraag: wat kan Machine Learning betekenen voor de industrie?

Sprekers zijn onder anderen Eric Hostens (Flanders Make Onderzoekscentrum voor Maakindustrie uit Lommel, Vlaanderen) en Tom Heskes (Radboud Universiteit). Eric Hostens zal ons vertellen hoe Flanders Make technieken ontwikkelt om machines zelflerend te maken, met een sterke focus op veiligheid en leersnelheid. Op die manier mikt het op praktische toepasbaarheid binnen de strenge context van de industrie van vandaag.Tom Heskes licht toe wat de Radboud Universiteit de industrie kan bieden op het gebied van Machine Learning.

Programma
15:00 uur: Ontvangst met koffie en thee
15.30 uur: Welkomstwoord | Radboud Universiteit
15.45 uur: Inleiding door Ruud Schuurman| Innovatiemakelaar RCT Gelderland en Eric Sülter | TEVEL/Enduteq Westervoort
16.00 uur: Lezing Tom Heskes
16.45 uur: Lezing Eric Hostens
17:30 uur: Borrel
18:00 uur: Lopend buffet
20.00: Einde.

Datum, aanvang en locatie
Woensdag 30 januari 2019 15:00-20:00 uur Huygensgebouw, Heyendaalseweg 135, Zaal HG00.307

Wilt u erbij zijn, meldt u zich dan aan via deze link.