Radboud Career Week 2015

Van 2 tot 6 maart 2015 zal de tweede Radboud Career Week plaatsvinden. Een week voor de studenten en de recent afgestudeerden ter voorbereiding op hun carrière. De Career Week biedt u een kans om bij nieuw en aankomend talent in beeld te komen.

De Radboud Universiteit nodigt u van harte uit om aan de onderstaande programmaonderdelen deel te nemen.

Donderdag 5 maart

• 12.00 -17.00 uur Business and beta event (betaald event, georganiseerd door studieverenigingen)
Vier bedrijven presenteren zich tijdens de lunch aan 100 masterstudenten van bedrijfskunde of een van de bèta studies. Vervolgens gaan de studenten aan de slag met het uitwerken van een business case of nemen deel aan uw bedrijfspresentatie/workshop.

• 14.30 – 17.00 uur Bedrijfspresentaties
In twee ronden van elk een uur krijgen twaalf verschillende organisaties de ruimte om zich aan een groep studenten te presenteren.

• 16.00 – 17.00 uur Traineeship pitches
Zes organisaties krijgen de mogelijkheid om kort de inhoud en voordelen van hun traineeship te ‘pitchen’.

• 17.00 -19.00 Netwerkborrel
Alle bedrijven en alle studenten die hebben deelgenomen aan een van bovenstaande activiteiten, komen op informele wijze met elkaar in contact.
Vrijdag 6 maart

• 09.00 – 13.00 uur: Alumni meeting
Jonge alumni (tot drie jaar werkervaring) vertellen over hun eerste baan na afstuderen. Elke sessie duurt dertig minuten. Tijdens de pauze is er voldoende gelegenheid voor verdere contacten.

Op maandag t/m woensdag worden diverse activiteiten, workshops en trainingen aangeboden aan studenten, medewerkers en alumni. Wenst u daaraan een bijdrage te leveren, neemt u dan contact op voor de mogelijkheden, via careerservice@science.ru.nl of 024-3 653636 (bij voorkeur vóór 15 december).