Outplacement NXP medewerkers

Op zoek naar goed opgeleid personeel in diverse (technische) richtingen? Bij IKN-lid NXP Semiconductors in Nijmegen vindt een reorganisatie plaats waardoor diverse medewerkers op zoek zijn naar een nieuwe baan en toekomst bij een andere regionale werkgever. Dit biedt u de interessante mogelijkheid om kosteloos nieuwe medewerkers aan te trekken.

NXP Semiconductors en outplacementbureau Thaeles dragen, onder de naam NXTJOB, zorg voor een goede begeleiding en bemiddeling van alle medewerkers naar nieuwe mogelijkheden op de regionale arbeidsmarkt.
In dit verband wordt samenwerking gezocht met andere IKN-leden, welke op zoek zijn naar nieuwe, goed opgeleide en gespecialiseerde werknemers.
Aan deze bemiddeling, in het kader van outplacement en doorstroom van de medewerkers op de regionale arbeidsmarkt, zijn géén (wervings)kosten verbonden.
De betreffende medewerkers zijn breed opgeleid op LBO, MBO, HBO en universitair niveau. Het betreft voornamelijk operators (VAPRO A/B/C), technicians en engineers met diverse technische specialisaties zoals: Electrotechnical, Mechanical, Product, Process Improvement, R&D, Quality, Logistics, Teamlead enzovoort. Maar ook medewerkers met andere specialisaties zoals: ICT, Demand, Planning, Service, HR en Projectmanagement.
Het woon-/werkgebied van de medewerkers ligt voornamelijk in Zuid-Oost Nederland oftewel Gelderland, Brabant, Limburg en Overijssel. Het grootste gedeelte van de medewerkers is woonachtig in Nijmegen en omstreken.
Om een succesvolle samenwerking te bevorderen zijn twee websites ingericht. Een website voor de medewerkers, waar uw vacatures en projecten in een afgeschermde omgeving gepubliceerd kunnen worden en een exclusieve ‘Kandidaten Search Portal’ voor u als werkgever. Hierin kunt u zelf snel en overzichtelijk medewerkers zoeken, hun persoonlijke gegevens (CV) bekijken en ze direct benaderen of uitnodigen voor een gesprek.
Heeft u behoefte aan nieuwe, ervaren werknemers en wilt u uw vacatures of projecten kenbaar maken, neem dan voor meer informatie contact op met:

NXTJOB
Maarten Reeders, Projectleider Job Search
T: 06-81418161
E: maarten.reeders@thaeles.nl