Willems Boven-Leeuwen

Willems Boven-Leeuwen is de verzamelnaam van de zes bedrijven die deel uitmaken van de J.M.A. Willems groep. De kernactiviteit van het bedrijf is het bouwen van mooie, slimme en duurzame oplossingen in staal, roestvaststaal en aluminium. Dit kunnen oplossingen zijn voor de bouw, industrie, binnenvaart of jachtbouw.Het succes van Willems Boven-Leeuwen wordt niet alleen bepaald door de vele voordelen die de genoemde metalen bieden, maar vooral door de vakkundige en ervaren professionals die met dit materiaal werken. Ervaren vakmensen die meedenken én net dat stapje extra zetten. Om te zorgen dat zij steeds het beste uit zichzelf en het materiaal kunnen halen, is investeren een must. Willems Boven-Leeuwen loopt dan ook voorop met het investeren in mensen en machines en het behalen van certificaten.
Willems Boven-Leeuwen is EN 1090-1 EXC3 gecertificeerd voor staal, roestvaststaal en aluminium. Ook is Willems Boven-Leeuwen EN ISO 3834-2 gecertificeerd.
Bewezen projecten in de afgelopen decennia laten zien dat Willems die kwaliteit en knowhow in huis heeft.Ook benieuwd naar de onbegrensde mogelijkheden van Willems Boven-Leeuwen? Wij laten u graag onze oplossingen zien!
Willems Boven-Leeuwen, uw constructieve partner in metaal!

Binnen de IKN werken veel leden met elkaar samen. Willems Boven-Leeuwen werkt samen met ARN B.V., Fermacell B.V., Berko Wijchen B.V., NXP Semiconductors Nijmegen, Van Steen B.V., Huisman Etech Experts B.V., Dura Vermeer Infrastructuur B.V., Van der Velden Rioleringsbeheer Nijmegen B.V., De Boer Machines Nederland B.V. en Doeko.

Adresgegevens

Willems Boven-Leeuwen Waterstraat24 6657 CP, Beneden Leeuwen 0487-592304 info@willems.nl www.willems.nl