Staalbouw Mook B.V.

Ontwikkeling van mensen en processen
Directeur Robert Jansen is eigenaar van Staalbouw Mook vanaf 2006. Hij doorliep de weg van lts, mts, USA en dienst naar hts elektro. Smit Trafo was de omgeving waar hij groeide tot marketing- en salesmanager. Als echtgenoot en vader van vier kinderen wilde hij minder reizen en terug naar zijn roots. Hij nam Staalbouw Mook over en ondernemer Robert maakte dit bedrijf (dat onlangs 30 werd) tot een creatieve en innovatieve organisatie. Trots zegt hij: “De combinatie van vaktechnische kennis, vakmanschap en positionering in de markt, maakt Staalbouw Mook uniek”.

Bouw, industrie en machinebouw
Het team van 22 vaste mensen aangevuld met een flexibele schil van tien personen ontwerpt, maakt en monteert speciale staalconstructies. “Wij werken voor aannemers die iets bouwen, bijvoorbeeld het draisinestationnetje in Groesbeek. Of we voeren uit wat we vooraf met klanten bedenken, zoals een vliegtuig met een spanwijdte van 26 meter, wat we in elkaar lassen. En voor bedrijven die machines en eigen producten maken, tekenen we, kopen we staal in en bouwen we net dat lastige onderdeel met onze eigen lasspecialisten. We zijn er goed in om ingewikkelde constructies voor bijzondere projecten te realiseren”.

Vakmanschap
Robert vertelt dat ontwikkeling voortdurend centraal staat bij Staalbouw Mook. “Niet alleen de ontwikkeling van de mensen zelf, maar ook innovatie van productieprocessen en werkmethodes krijgen hier volop aandacht. Af en toe nemen we afstand en kijken naar onszelf: ‘wie zijn we, wat willen we?’. We zetten de kennis en ervaring in daar waar zij het beste tot hun recht komen. Zo krijg je allemaal winnaars. Hier kunnen ze hun eigen idee ontdekken en uitvoeren.”

Adresgegevens

Staalbouw Mook B.V. Bovensteweg105 6585 KB, Mook 024-6962080 info@staalbouwmook.nl www.staalbouwmook.nl