Batenburg Elektrotechniek

Schekman, totaalinstallateur voor de zakelijke marktSchekman is van de mensen zelf
”Je moet elke vijf jaar nadenken over wat je gedaan hebt, wat je doet en of je dit de komende vijf jaar leuk vindt en wilt blijven doen”. Dit is een uitspraak van Tom Scheenen, nu al 19 jaar werkzaam bij Schekman Elektrotechniek, bijna een decennium als directeur. Ook veel van zijn collega’s hebben lange dienstverbanden. Dat zegt wel iets over de aantrekkingskracht van Schekman. “Onze klanten voelen deze betrokkenheid. Als iedereen binnen de organisatie een stapje extra zet, dan is dat veel meer dan dat ik alleen probeer heel hard te rennen. Onze 55 medewerkers werken graag bij Schekman, het gaat goed met het bedrijf”.Onderscheidend vermogen
Het zwaartepunt binnen Schekman, opgericht in 1931, is verschoven van elektro naar specialistische kennis op diverse vakgebieden. “Onze medewerkers zetten de klantbehoefte altijd bovenaan. Wij maken vaak het verschil in de regio en daarbuiten doordat we méér bieden:
• Totaaltechniek, we hebben samenwerkingsverbanden met lokale W-bedrijven
• Beveiliging, bij ons op zeer hoog niveau
• Branddetectie van A tot Z, meer dan alleen de installatie
• Inspectie, we hebben eigen inspecteurs in dienst
• Service en onderhoud; optimaal en resultaatgericht, zelfs met garantie”

Een prachtig voorbeeld
“Onze klanten laten de installatiezorg met een gerust hart aan ons over.” Sinds kort hangen er, dankzij Schekman, bij alle sportscholen van Basic Fit, beeldschermen in de spinning-room; een instructeur vanaf een videoscherm. “We hebben deze klus in een razend tempo geklaard, waardoor we nu ook ander installatiewerk en de beveiliging mogen doen.”

Adresgegevens

Batenburg Elektrotechniek9570 Factorijweg15 6541 DM, Nijmegen 024-3717777 info@schekman.nl www.batenburg.nl