Promec

Promec loopt voorop qua techniek
Promec (voorstander van mechanica) staat voor werktuigbouw in zijn puurste vorm. Directeur Sten Knuiman richtte dit bedrijf zelfstandig en eigenhandig op, ruim tien jaar geleden. Uit heel Nederland komen klanten naar hem toe met vragen als: “Hoe kunnen we onze machines sneller laten werken?” of “Onze oude machine doet het nog, maar hij voldoet niet aan de hedendaagse eisen”. Sten verwoordt het als volgt: “Het antwoord op deze vragen is niet in de winkel te koop, dus komen ze bij ons terecht”.

Innovatief en kundig team
Het bieden van een passende oplossing kan alleen als er goed over nagedacht is. De helft van het kleine maar deskundige team werkt dan ook op kantoor. Zij dokteren uit hoe je metaal, composiet of kunststof kunt inzetten bij constructies. “We zijn een werktuigbouwkundig adviesbureau” zegt Sten. “We hebben de high-tech apparatuur in huis om diverse metingen te doen. En in de werkplaats is het -naast de fabricage van werktuigen- mogelijk om werkelijk álles te snijden met een waterstraal van ruim 4000 Bar.” Voor dit staaltje techniek kun je terecht bij Waterflex, een ander bedrijf van Sten Knuiman, op hetzelfde adres als Promec.

Klaar voor de toekomst
Promec is een ambitieus, professioneel en innovatief bedrijf. Regelmatig vernieuwen, personeel opleiden, certificaten halen en processen up-to-date houden. Zo blijven ze toekomstbestendig.

Adresgegevens

Promec Bijsterhuizen5114 6604 LX, Wijchen 024-6419508 info@promec.nl www.promec.nl