Mpac Langen Wijchen

Verpakkingsmachines; veel, snel en complex
Een pak van het schap uit de supermarkt mag geen scheuren of krassen hebben. Dan verkoopt het minder. Dat weet Jos de Boer, Director Global Marketing als geen ander. Daarom maakt de Langen Group verpakkingsmachines waarbij de verpakkingen ongeschonden de winkel bereiken. En dat doen ze al jarenlang (60!) met 250 mensen, waarvan 120 in Nederland, 100 in Canada en 30 in de hele wereld voor sales en services. Er is nog één Langen-telg aanwezig in dit -van oudsher- familiebedrijf.

Schoon, netjes en ongeschonden
“Het bijzondere aan onze machines is dat ze zorgen voor hoge kwaliteit verpakkingen en dat ze met enorme snelheden de producten inpakken. We schrikken niet terug voor moeilijk handelbare producten zoals zware whiskyflessen en gladde zakjes soep. Deze zijn lastig te verpakken door hun gewicht en materiaal.” De Langen Group heeft een breed portfolio van standaard en customized machines. Om geen strepen te krijgen op de verpakkingen, schuiven zij de producten niet door de machines, maar dragen ze die. Dit is een van de voorbeelden die de engineers hebben bedacht om de verpakking netjes en dus verkoopbaar te houden.

Duurzaam denken
Duurzaamheid is een breed begrip. “Wij zijn SMETA-gecertificeerd en voldoen aan de gevraagde eisen om te mogen leveren aan wereldspelers binnen de FMCG-branche. Het karton dat wij kunnen verwerken is vergaand recyclebaar en de Carbon Footprint van onze machines heeft steeds onze aandacht”.

Adresgegevens

Langen Packaging Group Edisonstraat18 6604 BV, Wijchen 024-6486655 front.office@mpac-group.com www.mpac-group.com