Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen

Hoppenbrouwers Techniek BV
Hoppenbrouwers Techniek is in de afgelopen honderd jaar uitgegroeid tot een modern installatiebedrijf. Begonnen in Udenhout als eenmansbedrijf in 1918, nu telt het bedrijf ruim 1100 medewerkers en is het Koninklijk onderscheiden. Als totaalinstallateur die elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties ontwerpt, installeert en onderhoudt biedt Hoppenbrouwers integrale oplossingen. Met een diversiteit aan disciplines – industriële automatisering, elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties, beveiliging, sprinkler, duurzame energie, domotica, inspectie, beheer & onderhoud en service – is het actief in een zeer brede markt.

“De kracht zit in onze mensen”
De missie is de beste partner te zijn voor medewerkers, klanten en scholen. Medewerkers staan daarbij op nummer één, aangezien menselijk kapitaal leidt tot winst. En daarom is plezier op het werk net zo belangrijk als klanttevredenheid. Tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten. Niet voor niets is de slogan van Hoppenbrouwers: De kracht zit in onze mensen! Weliswaar technisch georganiseerd, maar de mens staat centraal.

Binnen Hoppenbrouwers wordt gewerkt met zelfsturende teams. Elk team heeft een eigen specialisme in een bepaalde discipline en werkt zelfstandig van begin tot eind aan eigen opdrachten. Door het ondernemerschap in de gehele organisatie weten mensen hoe het gaat en nemen ze zelf initiatief. Dit draagt bij aan de groei van het bedrijf.

De beste installateur van Nederland
Hoppenbrouwers heeft de ambitie om de beste en duurzaamste installateur van Nederland te worden. Tegelijkertijd blijft het bedrijf werken aan lokale aanwezigheid en houdt het oog voor regionale geworteldheid van medewerkers en klanten. Met de voordelen van een efficiënt georganiseerd bedrijf en zeer groot aanbod aan technische specialismen. Nummer 1 prioriteit blijft: medewerkers staan op nummer één en komen elke dag met plezier naar hun werk.

Adresgegevens

Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen Korenpad12 6534 AS, Nijmegen 024-3552882 nijmegen@hoppenbrouwers.nl www.hoppenbrouwerstechniek.nl