Gommers Nijmegen B.V.

Gommers Nijmegen B.V. bouwt aan de meest uiteenlopende projecten en is in verschillende bouwgebieden gespecialiseerd waaronder nieuwbouw, renovatie, restauratie en het onderhoud van panden. Ook kunt u bij hen terecht voor al uw installatie- en dakwerkzaamheden. Kortom Gommers Nijmegen B.V. verzorgt uw bouw van A tot Z.

De klant staat bij Gommers Nijmegen B.V. centraal en heeft de hoogste prioriteit. Dit is terug te vinden in de 24 uurs-service, 365 dagen per jaar, om u altijd en overal volledig van dienst te kunnen zijn. Gommers wil u graag volledig ontzorgen om een goede samenwerking te waarborgen.

Gommers Nijmegen B.V. bestaat sinds 1968 en is een begrip in Nijmegen en omstreken. Dit komt door hun jarenlange ervaring en veelzijdige medewerkers, die stuk voor stuk hart voor hun vak hebben, met jarenlange ervaring in de praktijk. Ze beschikken over uitgebreide kennis en kunde om uw project volledig te verzorgen tot uw genoegen. Dit zijn de mensen van Gommers Nijmegen B.V., dit zijn de mensen die het maken.

Adresgegevens

Gommers Nijmegen B.V. Dr. de Blecourtstraat59 6541 DG, Nijmegen 024-3775012 info@gommers.nl www.gommers.nl