Drukkerij de Kleijn Wijchen B.V.

Drukkerij de Kleijn, alleen op papier
Middenin zakelijk Wijchen vinden we drukkerij De Kleijn. Hier verzorgen ze druk- en printwerk op papier. Denk aan visitekaartjes, boeken, briefpapier, brochures en folders. Rouwdrukwerk doen ze zeven dagen in de week. Ronnie Reijnen, directeur sinds 2003, vat zijn werk zelf samen als: “handelsdrukwerk, huisstijldrukwerk en reclamedrukwerk.”

Bijzonder vakwerk
Dit bedrijf is al meer dan honderd jaar oud en een begrip in Wijchen. “Vroeger ging het om kleinere hoeveelheden en drukten we met een loden letter, daarna kwam offsetdruk in opmars waarmee je grote hoeveelheden kon drukken. De laatste jaren is het doelgroepgerichte drukken populair, meer personaliseren, kleinere oplagen en meer digitale druk.” De Kleijn biedt haar klanten een groot assortiment, een breed palet aan kleuren en veel verschillende papiersoorten.

Aandacht voor mens en milieu
Sinds Ronnie de scepter zwaait bij de Kleijn, is het ziekteverzuim uitzonderlijk laag. “Mijn medewerkers krijgen alleen te maken met dingen waar ik zelf achter sta. In de drukkerij werken we met biologische middelen zodat de medewerkers niet in aanraking komen met chemicaliën. Niet alleen de directiekamer, maar alle ruimten hebben hier klimaatcontrole, én een fantastische bureaustoel. Echte rijkdom is delen, dat is mijn motto.”

Hoera
Ook voor klanten zet De Kleijn een stapje extra. Dat resulteerde in een zevende plaats op de Europese ranglijst van beste drukkers. De inzending was een boek van Jeanne Jeurissen, uitgevoerd in full colour met twaalf steunkleuren, voorzien van koper- en goudfolie, een hoogstandje in de drukwereld.

Bijzonder
• Koninklijk Hofleverancier
• Winnaar MVO Award regio Nijmegen.

Adresgegevens

Drukkerij de Kleijn Wijchen B.V.9544 Nieuweweg236 6603 BV, Wijchen 024-6413822 info@drukkerijdekleijn.nl