DKC totaaltechniek B.V.

DKC Totaaltechniek is een familiebedrijf in Wijchen (opgericht in 1962), gespecialiseerd in installatietechniek. Met de disciplines werktuigbouw, koudetechniek, elektrotechniek en meet- en regeltechniek maakt DKC installaties op maat voor alle voorkomende projecten. Op innovatieve wijze worden deze disciplines gebundeld met maar één doel: installaties die voldoen aan de verwachtingen van de klant qua prestatie, energiezuinigheid en kostenbeheersing.
Daarnaast levert DKC service & onderhoud voor alle gebouwgebonden installaties. Zo werken de installaties energiezuiniger, worden storingen voorkomen en gaan de installaties langer mee.

Mens én techniek
Als technische organisatie betekent dit samenwerken, innoveren en investeren in mensen, materiaal en oplossingen. En ook afspraken nakomen, vriendelijk zijn, meedenken en oplossingsgericht werken. DKC combineert deze vaardigheden in totaaltechniek.
Technische oplossingen voor iedere onderneming en organisatie die wil kunnen rekenen op goed presterende installaties.

Kernwaarden
• Afspraken nakomen
• Meedenken met de klant
• Brede innovatieve technische kennis
• Ontzorgen van de klant
• Betrokken bij maatschappij, klant en medewerkers
• Gaan voor duurzame relaties en continuïteit

Met hoge deskundigheid en flexibiliteit het langdurig ontzorgen van bestaande en nieuwe relaties door het leveren en onderhouden van innovatieve en duurzame technische installaties.

Adresgegevens

DKC totaaltechniek B.V. Bijsterhuizen30-09 6604 LP, Wijchen 024-3713000 info@dkc.nl www.dkc.nl