Geslaagde bijeenkomst bij Cuppens

Op donderdag 19 maart hadden we onze eerste bijeenkomst van het nieuwe type ‘Kijk in de kijken bij….’. We werden gastvrij ontvangen bij Cuppens +zn Aannemers B.V., aan de Lagelandseweg te Nijmegen, waar we achtereenvolgens een korte bedrijfspresentatie, een rondleiding door het bedrijf en een borrel mochten meemaken.

Vorig jaar is door bestuur en ledenvergadering besloten om jaarlijks twee bijeenkomsten van dit nieuwe type toe te voegen. De bijeenkomsten zijn bedacht om ook de minder grote bedrijven onder de leden (die minder makkelijk een grote groep kunnen ontvangen) te kunnen bezoeken.

Het spits werd dus afgebeten door Cuppens en op 13 oktober is er Kijk in de keuken bij Staalbouw Mook B.V. De bijeenkomsten duren van 16.00 tot 18.30 uur met als programma: een korte presentatie van het bedrijf, een rondleiding en een biertje.

We hadden voor deze eerste keer op 15 tot 20 deelnemers gerekend maar dat aantal werd zelfs overtroffen, dus de ontvangstruimte van Cuppens puilde behoorlijk uit. Stef Cuppens hield een presentatie over het bedrijf en liet een aantal projecten zien, waarbij vooral de veelzijdigheid van het bedrijf opviel. Veel projecten worden van begin tot eind door eigen personeel voorbereid en uitgevoerd.

Na de presentatie kregen we een rondleiding door de timmerwerkplaats, waar broer Claudio Cuppens de scepter zwaait en waar we onder meer de geavanceerde zaag- en freesmachines en een aantal producten in aanbouw konden bewonderen.

Vervolgens was er een leuke afsluiting van de bijeenkomst in de gezellige tapwagen, die het personeel van Cuppens speciaal voor dit soort gelegenheden heeft gemaakt. Als aandenken kregen we een geheel automatisch gezaagde en gegraveerde broodplank mee naar huis.