Erfgoedfestival Gemaakt in Gelderland

Van 12 juni t/m 20 september vindt het erfgoedfestival Gemaakt in Gelderland plaats. Deze vierde editie van het erfgoedfestival draait om de Gelderse maakindustrie. Organisaties en bedrijven uit de hele provincie kunnen meedoen door een activiteit te organiseren voor een breed publiek. Denk aan open dagen, tentoonstellingen, markten, demonstraties, culturele voorstellingen, films etc. Uiteraard is het mogelijk om samen met andere deelnemers regionaal in te haken op het festival.

De festivalorganisatie nodigt bedrijven uit de Gelderse maakindustrie uit om mee te doen aan het festival door het verleden, heden en de toekomst van hun onderneming te belichten. Ondernemers kunnen hun podium pakken door op een andere manier het verhaal over hun bedrijf te vertellen. Deelname aan het festival is gratis. Inschrijven kan direct online via de website van het festival.

De IKN beveelt deelname aan het festival van harte aan. Een van de IKN-leden die deelneemt is De Boer Machines Nederland B.V., dat samen met de baksteenindustrie zijn deuren opent tijdens het festival.
De Boer Machines foto
Neem voor meer informatie contact op met de festivalorganisatie:
info@gemaaktingelderland.nl
telefoon: 026 3521 686
www.gemaaktingelderland.nl.