Druk bezochte Techniekdag 2015

Op zaterdag 26 september vond weer de Techniekdag Nijmegen plaats in het Technovium en Junior Technovium aan de Heyendaalseweg. Het was weer een mooie, spetterende en druk bezochte dag met alleen maar blije gezichten van ouders en kinderen, die wetenschap en techniek van alle kanten hebben kunnen bekijken, beleven, proeven en onderzoeken.
Naar schatting bedroeg het bezoekersaantal dit jaar tussen de 4000 en 5000, dus er zit nog steeds groei in dit fantastische event.

De Techniekdag wordt georganiseerd door een werkgroep bestaande uit Arno van Erp (NTS Sytems), Danielle Quinten (HAN), Tom Kokke (Berko, IKN), Sanne Verhagen (ROC/Technovium), Mayke Kuitenbrouwer (KCBT),  Peter Paul Geraeds (PP Personeelsdiensten), Joop Bruines (NXP, IKN), Hans van Eck (Technovium),  Helma Meeussen (ROC Marketing en Communicatie), Marcha Jelissen (Radboud Universiteit),  Sandra Reuvers (Vrienden van Elektro regio Nijmegen), Pieter de Boer (VNO-NCW) en Wil Meertens (JuniorTechnovium).

Dit jaar waren er ook weer meer deelnemende bedrijven dan vorig jaar. Wilt u volgend jaar ook deelnemen aan de Techniekdag met een stand/activiteit? Laat het ons weten!