Doe mee met de Maakdagen 2016!

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni staan de Gelderse ambachten en industrie in de schijnwerpers tijdens de Maakdagen 2016. Gelderse bedrijven, ambachtslieden en erfgoedinstellingen kunnen gratis meedoen. Dat kan door een activiteit te organiseren die toegankelijk is voor een breed publiek. Denk aan open dagen, tentoonstellingen, workshops, demonstraties, lezingen, routes en films. Bedrijven die hun deuren openen, mogen rekenen op veel bezoekers.

Campagnebeeld Maakdagen 2016

“Tijdens een open huis kunnen bedrijven hun verhaal vertellen. Hoe heeft het bedrijf zich ontwikkeld in de tijd? En wat is de invloed daarvan geweest op onze maakcultuur?”, licht Josan Meijers, gedeputeerde Cultuur & Erfgoed toe.

Ook meedoen met de Maakdagen 2016? Aanmelden van een activiteit kan tot 15 mei via gemaaktingelderland.nl/DoeMee! Elke deelnemer krijgt een gratis vermelding op de Gemaakt in Gelderland agendapagina in de Gelderse huis-aan-huisbladen met een totale oplage van 1.000.000 stuks. Klik hier voor meer informatie over de Maakdagen 2016.