Derde meting Gelders Ondernemerspanel Covid-19

Ondernemend Gelderland is getroffen door de coronacrisis. Om de problemen in kaart te brengen en u als ondernemer zo goed mogelijk te helpen is uw input nodig. De provincie Gelderland, Oost NL, VNO-NCW Midden en MKB-Nederland Midden brengen in kaart wat de impact van de crisis op ondernemers is. Dit is de derde meting van het Gelderse Ondernemerspanel.

Na de eerdere metingen van mei en augustus willen wij met deze nieuwe meting inzicht krijgen in de impact op u als ondernemer en uw verwachtingen richting de toekomst. De resultaten worden gebruikt om (lokale) overheden te informeren over de behoefte aan en optimalisering van de hulpmaatregelen om u als ondernemer te ondersteunen.

In de periode van 9 tot en met 26 november wordt deze derde meting uitgevoerd om blijvend inzichtelijk te houden hoe het het bedrijfsleven in Gelderland vergaat.
De uitkomsten van dit onderzoek worden onder meer gepubliceerd op www.gelderland.nl en www.oostnl.nl.

De vragenlijst is in maximaal tien minuten in te vullen en uw antwoorden worden anoniem verwerkt. Uw antwoorden zijn van groot belang, wij danken u daarom hartelijk voor uw deelname. Klik hier voor de  vragenlijst.