De Romeinen komen terug naar Nijmegen!

In mei 2016 start de Giro d’Italia in Gelderland en op 7 en 8 mei zijn de renners in onze regio. Naast de Giro d’Italia vinden in 2016 veel meer speciale activiteiten in Nijmegen plaats. Reden om dit bijzondere jaar om te dopen tot ‘Wij zijn Nijmegen’.
Een kleine greep uit een indrukwekkende lijst: de 4daagse en de bibliotheek vieren hun 100ste verjaardag, de Special Olympics komen naar onze stad en er wordt een nieuw rivierenpark rondom de Nevengeul geopend.

Giro-renner

U kunt bij deze evenementen betrokken worden en die samen met andere bedrijven en inwoners vieren. Als u wilt weten hoe, dan nodigt burgemeester Hubert Bruls u van harte uit voor een korte maar inspirerende netwerkbijeenkomst op woensdagavond 9 maart op de Radboud Universiteit:

18:00 – ontvangst
18:30 – welkomstwoord en programma
19:00 – einde programma
20:00 – afsluiting avond

Dit alles gebeurt op een plek waar u letterlijk zicht heeft op de arena waarin de activiteiten gaan plaatsvinden. In de ‘sky lounge’ van de Radboud Universiteit (20ste verdieping Erasmusgebouw) heeft u een prachtig zicht op de hele stad en kunt u met een beetje geluk de zon zien ondergaan!
Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Indien u van plan bent te komen, kunt u dit liefst voor 1 maart laten weten aan Andrea Voskens (06-22247863 of a.voskens@nijmegen.nl).

Klik hier als u al promotiemateriaal voor het bezoek van de Giro aan onze regio nodig heeft.