Beursvloer op 5 november 2018 bij NSG Groenewoud

Handelen met gesloten beurs, samenwerken en mooie verbindingen leggen. Dit gaat allemaal weer gebeuren op de Beursvloer van Rijk van Nijmegen Uitdaging op maandag 5 november 2018. De Beursvloer is er voor elk bedrijf en elke vereniging of maatschappelijke organisatie in het Rijk van Nijmegen.

Beursvloer 2018

Beursvloer Rijk van Nijmegen Uitdaging
Op de Beursvloer biedt Rijk van Nijmegen Uitdaging maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen worden door het bedrijfsleven opgelost met gesloten beurs. Verenigingen en stichtingen bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun organisatie en de match met het betreffende bedrijf.

Locatie Beursvloer 2018
Ook dit jaar vindt de Beursvloer plaats bij NSG Groenewoud (Van Cranenborchstraat 7, 6525 BM Nijmegen). Een bruisende en inspirerende omgeving die past bij het doel van de avond: zoveel mogelijk matches maken!

Gaat u de uitdaging aan op 5 november?
Heeft u nog materialen over of een uurtje advies te vergeven? Of zoekt uw vereniging nog hulp bij het ontwikkelen van een nieuwe strategie? Kom dan naar de Beursvloer op 5 november en laat u inspireren! Klik hier voor mee informatie of aanmelden.

Wanneer
Maandag 5 november 2018 van 17.00 – 20.00 uur.

Waar
NSG Groenewoud (Van Cranenborchstraat 7, 6525 BM Nijmegen).

Toegang
Gratis.

Programma
17.00 uur: ontvangst
17.30 – 19.00 uur: beursvloer
19.00 – 20.00 uur: afsluiting.