Kijk in de keuken bij DPN Rikken Print B.V. op woensdag 14 oktober

Ook dit jaar hebben we een kort bedrijfsbezoek onder de noemer Kijk in de keuken bij… Bij deze bezoeken is er geen externe spreker en geen ledenvergadering, maar gewoon een korte presentatie over het bedrijf, een rondleiding en een biertje. De volgende Kijk in de keuken bij… zal, uiteraard geheel coronaproof plaatsvinden op woensdag 14 oktober a.s. bij

DPN Rikken Print B.V.

DPN Rikken Print is een drukkerij met een ongedwongen, prettige, maar ook professionele cultuur. DPN Rikken Print werkt met state-of-the-art materiaal en drukwerktechnieken zodat ze altijd het beste resultaat kan garanderen. Maar professioneel drukwerk is niet het enige wat DPN Rikken Print te bieden heeft. Kennisdeling vinden ze bij DPN Rikken bijvoorbeeld erg belangrijk. Daarom organiseren ze regelmatig inspirerende kennissessies en trainingen die niet alleen voor hun klanten erg interessant zijn, maar ook voor bijvoorbeeld ondernemersverenigingen uit het hele land. Zo wil DPN Rikken Print enerzijds haar jarenlange kennis en ervaring etaleren, maar wil zij ook haar samenwerkende instelling onderstrepen. DPN Rikken Print is een echte co-creator want “Samen komen we immers verder”.

DPN Rikken foto 2

DPN Rikken Print B.V. is gevestigd aan de Kerkenbos 1201 te Nijmegen.

Inloop op 14 oktober vanaf 15.45 uur, aanvang 16.00 uur, waarbij we gastvrij ontvangen worden door directeur Antoine Haggenburg. Einde om 18.30 uur.

Wilt u zich uiterlijk op 7 oktober aanmelden voor deze bijeenkomst via onderstaand formulier? Afmelden kunt u zich per mail.

 

De bijeenkomsten van de IKN zijn alleen bedoeld voor leden en andere genodigden. Valt u onder de doelgroep (zie onder ‘profiel’) en wilt u een keer een bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Schrijf je in voor deze activiteit!

Vul het onderstaande formulier in en voeg eventueel extra deelnemers toe. * = Verplicht